Disclaimer

Disclaimer:
De gepubliceerde informatie op deze site (teksten, afbeeldingen, foto's, enz. ...) hebben een algemene aard en zijn bedoeld voor informatieve doeleinden. Ondanks de zorgvuldigheid in het creëren van het met nauwkeurigheid, kan deze site geen contractueel document en kan niet instemmen met een rechtszaak. Belle Histoire, reclamebureau kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van de toegang door een Internet site en / of het gebruik van de site, of de onmogelijkheid om toegang te krijgen.

De verantwoordelijkheid voor Ebbers reclame is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van de informatie op deze site.
Welke:
- Zijn niet noodzakelijkerwijs alomvattend, volledig, nauwkeurig of bijgewerkt.
- Moet niet worden beschouwd als waarde van professioneel of juridisch advies.

Hyperlinks:
De oprichting van een hyperlink naar deze site vereisen geen voorafgaande toestemming van Ebbers reclame. Maar, vragen wij u niet te realiseren - deep links - links of punt binnen een set van frames.
Voel u vrij om te vragen ons alle benodigde gegevens voor een link naar onze site te maken.

Ebbers reclame, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor sites met een link naar deze site en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud en het gebruik ervan.

Aanpassingen:
De disclaimer kan worden gewijzigd en / of aangepast op elk gewenst moment. Belle Histoire, reclamebureau adviseerd u aan om periodiek deze voorwaarden te controleren.

Intellectuele eigendomsrechten:
Het formaat en de inhoud van deze website zijn beschermd door wetten inzake intellectuele eigendom. De namen of benamingen, logo's, zijn, tenzij anders vermeld, eigendom van Ebbers reclame. Geen commercieel gebruik, reproductie, gebruik, aanpassing, wijziging, verwerking, vertaling, commerciële of gedeeltelijke elementen van deze site mogen niet worden gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Ebbers reclame, uitzondering te gebruiken voor prive-doeleinden behoudens enkele meer beperkende bepalingen van het wetboek van intellectuele eigendom.

Photo Credits: Tenzij anders vermeld, foto's, diagrammen, tekeningen, afbeeldingen en logo's zijn eigendom van Ebbers reclame, en onderworpen is aan regulering door het Wetboek van Intellectuele Eigendom in de mate dat zij een - uit het hart - de zin van dit wetboek.

Computer en vrijheden:
Volgens de wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot de gegevens, bestanden en vrijheden, elke persoon wiens gegevens zijn online op deze site hebben het recht om toegang te krijgen, te wijzigen, te corrigeren en verwijdering van gegevens.

Keuzebeding: Deze site is onderworpen aan het Nederlands recht. In geval van betwisting, zal de Nederlandse rechterlijke instanties die bevoegd zijn, oordelen.